Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders
     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Protein Plus
 

Zeer hoogwaardig dierlijk eiwit. Ideaal voor de rui, de kweek en de gehele vliegperiode. Aan de basis staat een unieke combinatie van whey- en ei-eiwit. Het eiwit wordt super snel opgenomen, zodat het herstel na de vlucht al binnen een half uur plaatsvindt.

 
Backs Protein Plus
Backs Protein Plus
 

Backs Protein Plus bevat tevens extra calcium en magnesium voor de groei en aanvulling van ontstane tekorten. Daarnaast bevat Backs Protein Plus een natuurlijke E-Coli remmer. Zo kunnen vooral uw jonge duiven optimaal gezond blijven. Mocht er door enting of stress toch E-Coli ontstaan, dan verdubbelt u de dosering en gebruikt het dan 5 dagen achter elkaar.

Bij jonge duiven die regelmatig Backs Protein Plus krijgen, is het immuunsysteem al gealarmeerd en zal de immunoglobiline direct tot de aanval overgaan als zich een pathogene uitbraak voordoet. De positieve bacteriŽn worden niet gedood, zodoende zijn de jonge duiven in korte tijd weer optimaal gezond en kunnen de volgende vlucht weer mee.

Gebruik: tijdens de rui en kweekperiode: 2 x per week. Jonge duiven: 2 x keer per week tot aan de vluchten. Tijdens het vliegseizoen: 1 tot 3 keer per week toedienen, afhankelijk van de zwaarte van de vlucht. .

Art. Nr. 1405 Inhoud: 400 gr.

 
<< Terug