Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Balance Backs Balance
Niet het doden van bacteriŽn en virussen staat centraal, maar het wegnemen van het voedsel voor deze pathogenen. Ontwikkelaar Aldert Hiemstra doet al ruim 30 jaar microscopisch onderzoek naar ziektes. Hij kan met recht ďde praktijk bioloogĒ worden genoemd. Naar zijn mening heeft de natuur altijd een oplossing. Voor de firma Backs werden een aantal producten ontwikkeld. Daarbij wordt op een andere wijze gewerkt dan de standaard norm. Er worden geen producten ontwikkelt, die bacteriŽn en virussen doden, maar het voedsel voor deze slechte bacteriŽn wordt weggenomen, zodat er weer een natuurlijke balans ontstaat. In het verleden is er ook veel samengewerkt met de universiteit van Wageningen.
Meer info >>>
 

Backs Air Backs Air
Slimme bacteriŽn. BacteriŽn en virussen worden steeds slimmer. Zij muteren en worden resistent. Daarnaast zoeken ze naar plekken in het lichaam, waar ze aan de dodende medicamenten kunnen ontkomen.
Meer info >>>
 

Backs TKK Nature Backs TKK Nature
TKK Nature werkt oop een natuurlijke wijze tegen het geel, luchtwegen en darmproblemen. Is er geel aanwezig, dan volgen ook vaak andere zieke verschijnselen. Het is dus zaak het geel goed onder controle te houden. Hiervoor werd Backs TKK Nature ontwikkeld. De testhokken ontdekten, dat actief geel na enkele weken bijna bewegingsloos in het lichaam werd aangetroffen.
Meer info >>>
 

Backs Protection Backs Protection
Artikel Ė nr. 1345 ∑ 30 ml
Meer info >>>
 

Backs Mineraal Menu 12 kg Backs Mineraal Menu 12 kg. Geen afbeelding aanwezig.
Art nr 1058
Meer info >>>
 

Backs Z+M 2011 Backs Z+M 2011
Backs Z+M 2011 (Keek + Rui 2011) is een voedingssupplement dat speciaal is afgestemd op de behoeftes van duiven tijdens de kweekvoorbereiding, opfok- en rui periode. Een veelvoed van voeding- en werkzame stoffen zorgt voor een probleemloze bevruchting, een optimale groei van de jongen en een probleemloze rui.
Meer info >>>
 

Backs Bambino Backs Bambino
Bambino is een eivoer met garnalen en miereneieren. Het bevat hoogwaardig dierlijk eiwit voor de opbouw van spieren en de bevedering van jonge duiven. Bovendien bevat Backs Bambino hoogwaardig snoepzaad en honing ter verbetering van het immuunsysteem
Meer info >>>
 

Backs Badzout Backs Badzout
Het regelmatig geven van een bad met Backs Badzout bevordert degezondheid. De duiven zijn dan vrij van ongedierte en krijgen een verzorgde zijdezachte bevedering.
Meer info >>>
 

Backs Eco Hokdesinfectie Backs Eco Hokdesinfectie
Kant en klare gebruiksoplossing voor het des infecteren van duivenhokken, kippen- en konijnenhokken. Werkingsspectrum: Backs Ecologische Hokdesinfectie werkt tegen bacteriŽn zoals E-Coli, Salmonellen, Streptokokken, pseudomonas bacteriŽn, colivormende kiemen, virussen en schimmels.
Meer info >>>
 

Backs Netelpoeder Backs Netelpoeder
De natuurlijke stoffen van Backs Netelpoeder ondersteunen de stofwisseling en zorgen ervoor dat de duiven zich bijzonder goed voelen. Behoudens de bloedzuiverende werking er van zijn ook de rijkelijk er in aanwezige mineralen bijzonder nuttig.
Meer info >>>
 

Backs Wilgenschorsthee Backs Wilgenschorsthee
Wordt door een bijzonder proces samengesteld, waarbij de werkzame stoffen geleidelijk uit de theemengeling worden opgelost en zodoende volledig tot ontplooiing komen.
Meer info >>>
 

Backs Thee Backs Thee
Is een kruidenmengeling die bestaat uit 20 verschillende kruiden, bladeren, wortels en bloesems. Het is een mengeling die door een ervaren Belgische topliefhebber samengesteld werd.
Meer info >>>
 

Backs Meister-Mix Backs Meister-Mix
Bevat o.a. gemalen knoflook, uien, wortelen, rode bieten, zwarte komijn, mariadistelzaad, stuifmeel, spirulina en zeewier. Het houdt uw duiven het gehele jaar in een goede conditie.
Meer info >>>
 

Backs Knoflookolie Backs Knoflookolie
Is een natuurproduct voor duiven. Knoflook bevat allicine als natuurlijke werkzame stof. Allicine levert een positieven bijdrage aan een gezonde darm stimuleert. Tijdens de afbraak van knoflook in het organisme ontstaan meerdere stoffen die de doorbloeding bevorderen.
Meer info >>>
 

Backs Lecithine + Backs Lecithine +
Is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Tijdens het verteringsproces verkleint lecithine de oliedruppels, zodat vetzuren en vetoplosbare vitamines beter opgenomen en verteerd kunnen worden. Bij de stofwisseling van vetten in de lever speelt lecithine ook een belangrijke rol.
Meer info >>>
 

Backs Tarwekiemolie Backs Tarwekiemolie
Bevat een hoge concentratie aan natuurlijke vitamine D en E. Vitamine D bestuurt de calcium Ė fosfor huishouding in het lichaam. Het bevordert de opbouw van het skelet en activeert de aanmaak van calcium voor de eischaal.
Meer info >>>
 

Backs Dorsch-Levertraan Backs Dorsch-Levertraan
Bevat een hoge dosis aan natuurlijk vitamine A en D. Vitamine A verhoogt de weerstand van de slijmhuid tegen ziekmakende kiemen. Bovendien is het voor een probleemloze groei van de jonge duiven onmisbaar.
Meer info >>>
 

Backs Magnesin Backs Magnesin
De in Backs Magnesin bevattende werkzame stoffen zijn voor de vliegperiode onmisbaar, omdat het ze het risico op spierverkrampingen tijdens en na de vluchten verminderen. Bovendien zorgen de elektrolyten die zich in Backs Magnesin bevinden voor een uitgebalanceerde waterhuishouding.
Meer info >>>
 

Backs Elektrolyt Vloeibaar Backs Elektrolyt Vloeibaar
Zorgt voor een snel vochtherstel bij de duif. Vooral van belang voor en na wedstrijden.
Meer info >>>
 

Backs Elektrolyten Backs Elektrolyten
Backs Elektrolyten zijn onontbeerlijk voor de gezondheid, het prestatievermogen en het verloop van de stofwisselingopbouw van duiven.
Meer info >>>
 

Backs Glutoba Backs Glutoba
Backs Glutabo is een glucosesuiker waaraan vitaminen, sporenelementen en elektrolyten zijn toegevoegd. Het is speciaal voor postduiven samengesteld.
Meer info >>>
 

Backs Vitamine B-complex Backs Vitamine B-complex
Backs Vitamine Ė B - Complex is van grote waarde bij de stofwisseling van eiwitten, koolhydraten en vetten. B-Vitamines kunnen in het lichaam maar zeer beperkt worden opgeslagen. Daarom in het aan te bevelen deze te gebruiken als er veel van het lichaam wordt gevraagd.
Meer info >>>
 

Backs Race 2010 Backs Race 2010
is een zeer hoogwaardig product voor de vliegperiode. Het bevat een lange rij hoogwaardige stoffen zoals eiwitten, mineralen, sporenelementen, anti-oxydanten en lecithine. Daardoor krijgt de duif een hogere weerstand tijdens het vliegseizoen.
Meer info >>>
 

Backsivit Backsivit
De uitgekiende onderlinge verhouding van de specifieke enzym- en eiwitcomplexen, vitaminen, mineralen, sporenelementen versterken elkaar wederzijds en zorgen voor een optimale werking van Backsivit.
Meer info >>>
 

Backs Biergist Backs Biergist
In Backs Biergist bevindt zich een veelvoud aan noodzakelijke aminozuren, vooral B-Vitamines, mineralen, sporenelementen en specifieke enzymen met een bijzondere werking.
Meer info >>>
 

Backs Terra Mineral Backs Terra Mineral
Is een uitstekend natuurproduct met vele sporenelementen. Het draagt bij aan een beter verenkleed.
Meer info >>>
 

Backs Maagkiezel Backs Maagkiezel
Zijn te tanden van de duiven. De steentjes dienen scherp te zijn, zodat zij helpen het voedsel te verteren.
Meer info >>>
 

Backs Rodimin met anijs Backs Rodimin met anijs
Deze samenstelling is uit jarenlange ervaring ontstaan. Backs Rodimin voorkomt het veldvliegen
Meer info >>>
 

Backs Mineral Menu Backs Mineral Menu
is het resultaat van jarenlange ervaring in de mineraalvoorziening voor duiven!
Meer info >>>
 

Backs Pikkoeken Backs Pikkoeken
Al meer dan 100 jaar is Backs gespecialiseerd in het maken van pikstenen en pikkoeken.
Meer info >>>
 

Backs Piksteen Backs Piksteen
Waar duiven naar zoeken, vinden ze in de Backs piksteen.
Meer info >>>
 

Super-Backsin Super-Backsin
Is een Multivitamine die speciaal voor duiven ontwikkeld
Meer info >>>
 

Backsi-Gen Vloeibare Biergist Backsi-Gen Vloeibare Biergist
Bevat alle essentiŽle aminozuren voor de opbouw van de spieren en de bevedering. Tevens bevat het vitamines uit de B -groep en enzymen, die voor de omzetting van vetten en koolhydraten in het lichaam onontbeerlijk zijn.
Meer info >>>
 

Backs Vitamine E + Selenium. Backs Vitamine E + Selenium.
Vitamine E bevordert de vruchtbaarheid en wordt aanbevolen voor het koppelen van de duiven. Bovendien heeft het een beschermende functie tegen celmembranen. Selenium is een deel van het Ąsleutelenzymď tegen vrije radicalen.
Meer info >>>
 

Backs Siegergrit Backs Siegergrit
Een bijzonder rijke bron van mineralen en sporenelementen
Meer info >>>
 

Matador Mineral Matador Mineral
Matador Mineral is een mengsel dat uw duiven bijzonder graag eten.
Meer info >>>
 

Backs Grit met Anijs Backs Grit met Anijs
Backs Gritmengeling met Anijs is een zeer divers samengestelde gritmengeling.
Meer info >>>
 

Backs Usnea Backs Usnea
Backs Usnea is een tinctuur uit baardmos. Baardmos is langer als eetlustopwekkend bekend.
Meer info >>>
 

Backs Mikro Biotikum Backs Mikro Biotikum
Backs Microbioticum is een mengeling van verschillende kruiden en planten, zoals kamille, lapacho, taigawortel, echinacea, baardvlechten, uien, suikerbietsiroop etc.
Meer info >>>
 

Backs Sojaolie + Oregano Backs Sojaolie + Oregano
Bepaalde etherische oliŽn bevorderen de vertering en stimuleren het galsap en de enzymsecretie in de darm.
Meer info >>>
 

Backs Glut-Amin Backs Glut-Amin
Glut-Amin (eiwit concentraat) beschikt over een grote hoeveelheid geconcentreerde en op elkaar afgestemde aminozuren. De opname ervan kost de duiven heel weinig energie.
Meer info >>>
 

Backs Veenconcentraat Backs Veenconcentraat
Dit unieke product wordt gewonnen uit veengrond, die duizenden jaren geleden ontstaan is. Er groeiden veel heidestruiken, die wij vandaag de dag niet veel meer in onze flora kunnen vinden.
Meer info >>>
 

Backs VI-SPU-MIN Backs VI-SPU-MIN
Backs VI-SPU-MIN is een naar de nieuwste onderzoeken en ervaringen samengestelde mineralenmengsel.
Meer info >>>
 

Backs TS-6 Plus+ probiotica Backs TS-6 Plus+ probiotica
Meer info >>>
 

Backs Extra Energie Backs Extra Energie
Backs Energie Extra bevat hoogwaardige koolhydraten, elektrolyten, Vitamine B 12 en vitamine C. De zorgvuldig gekozen koolhydraten zorgen voor geleidelijke opname van glycogeen.
Meer info >>>
 

Backs Omega Plus olie Backs Omega Plus olie
Mede dankzij de laatste kennis op voedingsgebied is een nieuwe olie ontwikkeld die een optimale energie geeft aan de duiven en ook zorgt voor een sterk en gezond immuunsysteem.
Meer info >>>
 

Backs Protein Plus Backs Protein Plus
Zeer hoogwaardig dierlijk eiwit. Ideaal voor de rui, de kweek en de gehele vliegperiode. Aan de basis staat een unieke combinatie van whey- en ei-eiwit. Het eiwit wordt super snel opgenomen, zodat het herstel na de vlucht al binnen een half uur plaatsvindt.
Meer info >>>
 

Backs Slijmvrij Backs Slijmvrij
Dat de zee veel goede producten levert, is alom bekend. Ook voor de luchtwegenproblemen heeft zij de oplossing in huis. Uit schaaldieren worden bepaalde stoffen onttrokken die bij duiven een bijzondere werking veroorzaken op de luchtwegen
Meer info >>>