Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Omega Plus olie
 

Mede dankzij de laatste kennis op voedingsgebied is een nieuwe olie ontwikkeld die een optimale energie geeft aan de duiven en ook zorgt voor een sterk en gezond immuunsysteem.

 
Backs Omega Plus olie
Backs Omega Plus olie
 

De Omega vetzuren zijn afgestemd op de behoefte van duiven. Daardoor worden ontstekingen van het maag darmkanaal en de luchtwegen vermeden. Het herinneringsvermogen verbetert door een betere doorbloeding van de hersenen. Teven is lecithine aan de olie toegevoegd om de opname van vetzuren te verbeteren. Zij helpt bij het transport van de voedingsstoffen naar de cellen. Daarom is het aan te bevelen Omega Plus Olie het gehele jaar 2 tot 3 keer per week te geven.

Art.nr.  1330 - 250 ml
Art.nr.  1331 - 500 ml

 
<< Terug