Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Glut-Amin
 

Glut-Amin (eiwit concentraat) beschikt over een grote hoeveelheid geconcentreerde en op elkaar afgestemde aminozuren. De opname ervan kost de duiven heel weinig energie.

 
Backs Glut-Amin
Backs Glut-Amin
 

Backs Glut-Amin bevat alle essentiële aminozuren. Aminozuren zijn onontbeerlijk voor de opfok en de ruiperiode. Bovendien bevat Glut-Amin  B -Vitamines, druivensuiker en elektrolyten. Daardoor is Glut-Amin aan te bevelen na het gebruik van antibiotica, entingen en ook voor en na de vluchten.
 
Poduct voor postduiven en sierduiven. 
De oplossing over het voer of in het drinkwater verstrekken.
Voor een snelle recuperatie na wedstrijdvluchten, evenals na entingen, antibioticakuren, leverbeschadigingen en vergiftigingen. Bovendien bevordert Glut-Amin de rui en de groei van de jongen.

Overige bestanddelen: Natriumacetaat, Kaliumchloride, Calciumchloride, Magnesiumchloride, Inosit, Sorbitol, Dextrose, Fructose, Water, dem.


Dosering: Bij regelmatig gebruik 10 ml per liter water of 10 ml voor 25 duiven over het voer geven. Bij onregelmatig gebruik is het aan te bevelen de dosering te verdubbelen.

Duur van het gebruik:
Voor de koppeling, na antibioticakuren en na entingen 5 dagen.
Tijdens de kweek en de ruiperiode 2 x per week.
Tijdens de vliegperiode op de dag voor inkorving en na de vlucht geven.
Bij leverbeschadiging en na vergiftigingen als kuur 5 dagen achter elkaar geven.

Bijzondere aanbevelingen:
Goed gesloten en donker bewaren. Niet boven de 25°C bewaren. Voor gebruik schudden.

Inhoud: 500 / 1000 ml ℮

 
<< Terug