Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Sojaolie + Oregano
 

Bepaalde etherische oliŽn bevorderen de vertering en stimuleren het galsap en de enzymsecretie in de darm.

 
Backs Sojaolie + Oregano
Backs Sojaolie + Oregano
 

Daardoor wordt de vertering geoptimaliseerd. Een verstoorde vertering is de aanstichter voor groei van schadelijke micro-organismen en Endoparasieten, die dunne mest veroorzaken.

Voedingsadvies: ter voorbereiding aan de kweek een week lang geven. Gespeende jongen en duiven in de ruiperiode: twee opeenvolgende dagen in de week. Tijdens de vliegperiode: aan het begin van de week, gedurende 1 Ė 2 dagen verstrekken. 

Art.nr. 1756 - 500 ml

 
<< Terug