Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Mikro Biotikum
 

Backs Microbioticum is een mengeling van verschillende kruiden en planten, zoals kamille, lapacho, taigawortel, echinacea, baardvlechten, uien, suikerbietsiroop etc.

 
Backs Mikro Biotikum
Backs Mikro Biotikum
 

Backs Microbioticum is een mengeling van verschillende kruiden en planten, zoals kamille, lapacho, taigawortel, echinacea, baardvlechten, uien, suikerbietsiroop etc.

Backs Microbioticum reinigt het bloed en de lever van de duiven. Het werkt ontstekingsremmend en ontgiftigend. Het werkt tegen verzuring van de spieren na de vlucht en lost verkrampingen op. De toegevoegde suikerbietsiroop levert ijzer en magnesium aan, dat voor de aanmaak van bloed onmisbaar is. Bovendien werkt Backs Microbioticum tegen schimmels, bacteriŽn en wormen.

Backs Microbioticum
Middel voor postduiven
Ter verbetering van bloed en leverwaardes, voor regeneratie van het organisme na de vlucht, tegen schimmels, bacteriŽn en wormen.

Werkzame bestanddelen per 100 ml:
0,05 g Aconitum Di. D3, 0,05 g Arnica D1, 0,05 g Asenicum album Dil. D3, 0,1 g Belladonna Dil. D3, 0,5 g Cin Dil. D1, 0,1 g Coffea Dil. D1, 0,05 g Conium Dil. D3, 0,1 g Dulcamara Dil. D3, 0,5 g Echinacea Dil. D1, 0,05 g Ginseng Dil. D2, 0,1 g Lycopodium Dil. D2, 0,05 g Pulsatilla Dil. D3, 0,1 g Quassia arnara Dil. D2, 0,05 g Rubia tincorm Dil. D6, 0,05 g Thuja Dil. D1, 5 g Casein.

Dosering:
10 ml Backs Microbioticum 1 x per dag op 1 liter Water of voor 25 duiven over het voer geven.

Duur van het gebruik:
Voor de kweek- en vliegvoorbereiding bevelen we een 5 daagse kuur aan voor het koppelen en b.v. voor de voorvluchten. Tijdens de vliegperiode de 1e en 3e dag na de vlucht, tijdens de rui 2 x per week, in de winterperiode ťťn tot twee 5 daagse kuren, al naar gelang de toestand van de duiven.

Bijzondere aanbevelingen:
Goed gesloten en donker bewaren. Geneesmiddel, buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij dieren die in de consumptieketen terecht komen. Na het aflopen van de vervaldatum niet meer gebruiken.
Bevat 25 Vol. % Alkohol. Voor gebruik goed schudden.

Inhoud: 500 ml e

 
<< Terug