Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Usnea
 

Backs Usnea is een tinctuur uit baardmos. Baardmos is langer als eetlustopwekkend bekend.

 
Backs Usnea
Backs Usnea
 

Backs Usnea is een tinctuur uit baardmos. Baardmos is langer als eetlustopwekkend bekend.  Bovendien bevat  baardmos een bittere stof genaamd usneazuur. Deze heeft een antibiotische werking. Daardoor is Backs Usnea uitstekend geschikt bij nadelige invloeden op het maagdarmkanaal. Daarnaast kan het uit voorzorg gebruikt worden tegen Trichomonaden en CoccidiŽn. Bovendien werkt het resistentieverhogend bij problemen met de luchtwegen

 

Backs Usnea barbata (Baardmos)

Tinctuur voor postduiven.

Ter voorkoming van problemen met de luchtwegen, Trichomonaden en CoccidiŽn

 

Werkzame bestanddelen in 100 ml:

100 ml Tinctuur uit Usnea barbata 1:10 volgens Ph.Eur. 4.0

 

Dosering:

5 ml Usnea barbata 1 x dagelijks op 1 liter water geven.

 

Duur van het gebruik:

Voor de voorbereiding van kweek en vliegperiode adviseren wij een 5-daagse kuur voor het koppelen of wel voor de trainingsvluchten. Tijdens de vliegperiode 1 x aan het begin van de week in het drinkwater. Tijdens de rui 2 x per week.

 

Bijzondere aanwijzingen:

Goed gesloten houden en donker bewaren.   

Geneesmiddel; buiten bereik van kinderen houden. Niet voor dieren gebruiken die in de levensmiddelenketen terecht komen. Na afloop van de vervaldatum niet meer gebruiken. Bevat 20 Vol. % alcohol. Schudden voor gebruik.

Art.nr. 2131 Ė 250 ml

 
<< Terug