Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Grit met Anijs
 

Backs Gritmengeling met Anijs is een zeer divers samengestelde gritmengeling.

 
Backs Grit met Anijs
Backs Grit met Anijs
 

Backs Gritmengeling met Anijs

Is een zeer divers samengesteld mengsel met onder andere mosselschelpen, maagkiezel, roodsteen en kalksteen.
Grit zijn de tanden van de duif. Ze zorgen voor het goed vermalen van de granen wat resulteert in een betere vertering en voedselopname.
De toevoeging van anijs verzorgt een zeer aangename geur op de hokken en zorgt er mede voor dat het gritmengsel zeer goed en graag opgenomen wordt door de duiven.

Tegelijkertijd zorgt deze Backs Gritmengeling met Anijs voor de toevoer van de benodigde mineralen en sporenelementen zodat eventuele tekorten voorkomen worden. Onder andere calcium en fosfor zijn zeer belangrijk voor een gezond beendergestel en de opbouw van een gezonde sterk glanzende bevedering.

Bevat:
20.45 % Calcium
0.7 % Phosfor
0.5 % Natrium

Gebruik:
Dagdagelijks vers naar believen toedienen aan de duiven. 

Houdbaarheid:
Tot 5 jaar na fabrikagedatum

Inhoud: 5 kg.

 
<< Terug