Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Siegergrit
 

Een bijzonder rijke bron van mineralen en sporenelementen

 
Backs Siegergrit
Backs Siegergrit
 

Backs Siegergrit

Bevat alle belangrijke mineralen en sporenelementen. Door de zorgvuldige gekozen samenstelling voorkomt Backs Siegergrit tekorten die kunnen optreden bij normale dagelijkse voeding.

Organische verbindingen zoals Asparagine, Lysine, Glutamine, Proteine en andere eiwitverbindingen, alsmede 70 verschillende sporenelementen zorgen er voor dat Backs Siegergrit een waardevolle aanvulling is op de voeding van uw duiven.

Bevat:
29,0 % Calcium
0,50 % Natrium
0,02 % Fosfor

Reg.Nr.: DE-NI-2-00024

 
<< Terug