Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Vitamine E + Selenium.
 

Vitamine E bevordert de vruchtbaarheid en wordt aanbevolen voor het koppelen van de duiven. Bovendien heeft het een beschermende functie tegen celmembranen. Selenium is een deel van het „sleutelenzym“ tegen vrije radicalen.

 
Backs Vitamine E + Selenium.
Backs Vitamine E + Selenium.
 

Vitamine E bevordert de vruchtbaarheid en wordt aanbevolen voor het koppelen van de duiven. Bovendien heeft het een beschermende functie tegen celmembranen. Selenium is een deel van het „sleutelenzym“ tegen vrije radicalen. Zijn belangrijkste functie is het voorkomen van oxidatie van vetzuren. Selenium werkt bijzonder goed in combinatie met Vitamine E. Vitamine E en Selenium zijn belangrijke celbeschermers. Ze bieden bescherming tegen chromosomenbeschadiging en leiden tot verhoging van lichaamseigen resistentie tegen ziektekiemen en virussen.

Gebruik: het is aan te bevelen dit gedurende 5 dagen lang voor de koppeling te geven. Tijdens het spenen: 2 x per week.

Dosering: 2 ml op 1 liter drinkwater of voor 25 duiven over het voer geven.

 
<< Terug