Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backsi-Gen Vloeibare Biergist
 

Bevat alle essentiŽle aminozuren voor de opbouw van de spieren en de bevedering. Tevens bevat het vitamines uit de B -groep en enzymen, die voor de omzetting van vetten en koolhydraten in het lichaam onontbeerlijk zijn.

 
Backsi-Gen Vloeibare Biergist
Backsi-Gen Vloeibare Biergist
 

Bevat alle essentiŽle aminozuren voor de opbouw van de spieren en de bevedering. Tevens bevat het vitamines uit de B -groep en enzymen, die voor de omzetting van vetten en koolhydraten in het lichaam onontbeerlijk zijn. Bovendien bevat Backs Vloeibare Biergist vitamine E en C voor het versterken van het immuunsysteem. Deze samenstelling maakt het tot een topproduct wat men het jaarrond kan geven en dat tijdens de kweek, vlieg en ruiperiode eigenlijk op geen hok mag ontbreken.

Gebruik: Backs Vloeibare Biergist dient tijdens de kweekvoorbereiding, de kweek, bij het spenen van de jongen en tijdens de rui 2 x per week gegeven te worden. Tijdens de vliegperiode naar gelang de zwaarte van de voorafgaande vlucht 2-3 x per week.

Dosering: 5 ml voor 20 duiven over het voer geven en met VI-SPU-MIN, Terra-Mineral, Meister-Mix of Backsivit afdrogen.

 

 
<< Terug