Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Mineral Menu
 

is het resultaat van jarenlange ervaring in de mineraalvoorziening voor duiven!

 
Backs Mineral Menu
Backs Mineral Menu
 

De mengeling bevat anijsaroma en snoepzaad. Daardoor wordt ze door de duiven bijzonder graag opgenomen. Bovendien bevat Mineraal Menu ook Limburgse klei, die in de dunne darm van de duif een niet te onderschatten ontgiftende functie heeft. Met Backs Mineraal Menu geeft u uw duiven alle noodzakelijke mineralen en sporenelementen. 

Gebruik en dosering: Backs Mineral Menu dient in kleine potjes en vrij op het hok aan de duiven te worden aangeboden. Backs Mineral Menu moet dagelijks vers gegeven worden.

 
<< Terug