Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Race 2010
 

is een zeer hoogwaardig product voor de vliegperiode. Het bevat een lange rij hoogwaardige stoffen zoals eiwitten, mineralen, sporenelementen, anti-oxydanten en lecithine. Daardoor krijgt de duif een hogere weerstand tijdens het vliegseizoen.

 
Backs Race 2010
Backs Race 2010
 

Van Race 2010 worden de duiven vlieglustig wat de algehele conditie verbetert. 

Gebruik: Men dient 3 weken voor de eerste wedvlucht met Race 2010 te beginnen. De eerste week 5 dagen achter elkaar (1 x per dag) toedienen. Daarna 3 x per week.

Dosering: Het voer vochtig maken met een klein beetje Omega Plus Olie. Daarna een afgestreken maatlepel van 2 gram voor 20 duiven over het voer geven. 

 
<< Terug