Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Vitamine B-complex
 

Backs Vitamine B - Complex is van grote waarde bij de stofwisseling van eiwitten, koolhydraten en vetten. B-Vitamines kunnen in het lichaam maar zeer beperkt worden opgeslagen. Daarom in het aan te bevelen deze te gebruiken als er veel van het lichaam wordt gevraagd.

 
Backs Vitamine B-complex
Backs Vitamine B-complex
 

Een vitamine B tekort kan een embryonale werking, groeistoringen, tekorten in de bevedering, zenuwziektes of spierstoringen tot gevolg hebben.

Gebruik: tijdens de kweek en rui 2 x wekelijks, tijdens de vliegperiode op de dag voor inkorving en bij thuiskomst. Na medicijngebruik en entingen: 5 dagen achter elkaar geven.

Dosering: 5 ml op 1 Liter drinkwater of voor 25 duiven over het voer geven. 

 

 
<< Terug