Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Glutoba
 

Backs Glutabo is een glucosesuiker waaraan vitaminen, sporenelementen en elektrolyten zijn toegevoegd. Het is speciaal voor postduiven samengesteld.

 
Backs Glutoba
Backs Glutoba
 

Backs Glutoba gaat direct in het bloed en is daarom uitstekend geschikt voor van de vlucht terugkerende duiven om snel de vermoeidheid op te lossen. 

Gebruik:  Backs Glutoba wordt alleen aan het drinkwater toegevoegd. Tijdens de vliegperiode: 2 x per week 1 eetlepel op 1 liter water.Bij fondvluchten: 3 x per week 1 eetlepel op 1 liter water.Tijdens de kweek 1x per week 1 eetlepel op 1 liter water.Tijdens de rui 2 x per week 1 eetlepel op 1 liter water. In de winter 1 x per week j1 eetlepel op 1 liter water. 

Dosering: bij terugkeer van de vlucht: 2 eetlepels op 1 liter water.

 

 
<< Terug