Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Dorsch-Levertraan
 

Bevat een hoge dosis aan natuurlijk vitamine A en D. Vitamine A verhoogt de weerstand van de slijmhuid tegen ziekmakende kiemen. Bovendien is het voor een probleemloze groei van de jonge duiven onmisbaar.

 
Backs Dorsch-Levertraan
Backs Dorsch-Levertraan
 

Vitamine A be´nvloedt de embryo-ontwikkeling in het ei en de uitkomsten op een positieve wijze. Vitamine D is de natuurlijke vitamine van de zon. Het is o.a. nodig voor de skeleten veeropbouw. Vooral in de winter en voorjaar.

GebruikBacks Dorsch-Levertraan wordt over het voer gemengd. Ter afdroging van het voer bevelen wij Backs Biergist aan. Het is aan te bevelen dit 2 weken voor het koppelen, tijdens de kweek, bij gespeende jongen en in de ruiperiode, 2 dagen per week te geven. Tijdens de wintermaanden 1 keer per week. 

Dosering: 5 ml voor 20 duiven over het voer geven. 

 
<< Terug