Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Tarwekiemolie
 

Bevat een hoge concentratie aan natuurlijke vitamine D en E. Vitamine D bestuurt de calcium fosfor huishouding in het lichaam. Het bevordert de opbouw van het skelet en activeert de aanmaak van calcium voor de eischaal.

 
Backs Tarwekiemolie
Backs Tarwekiemolie
 

Vitamine E bevordert de bevruchting. Bovendien beschermt het de vetzuren en vitamine A en D voor ontwrichting in het lichaam. Vitamine E beschermt ook de lever. Daardoor worden de dieren minder vatbaar voor infectieziektes.

GebruikBacks Tarwekiemolie wordt over het voer vermengd. Ter afdroging van het voer adviseren we Backs VI-SPU-MIN. Het is aan te bevelen 2 week voor de koppeling, tijdens de kweek en het spenen van de jongen 2 dagen per week. 

Dosering: 5 ml voor 20 duiven, een keer per dag over het voer geven.

 
<< Terug