Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Meister-Mix
 

Bevat o.a. gemalen knoflook, uien, wortelen, rode bieten, zwarte komijn, mariadistelzaad, stuifmeel, spirulina en zeewier. Het houdt uw duiven het gehele jaar in een goede conditie.

 
Backs Meister-Mix
Backs Meister-Mix
 

Backs Meister-Mix heeft vooral een positieve uitwerking op het maagdarmkanaal van de duiven en op het totale organisme en bezorgt uw duiven op een natuurlijke wijze sporenelementen, mineralen, aminozuren en vitamines.  

GebruikBacks Meister-Mix kan het gehele jaar door 2 x per week gegeven worden. Aanbeveling: samen met Backs Veenconcentraat of Backs Sojaolie & Oregano bevochtigd voer geven. 

Dosering: 2 afgestreken maatlepels voor 20 duiven.

 
<< Terug