Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Netelpoeder
 

De natuurlijke stoffen van Backs Netelpoeder ondersteunen de stofwisseling en zorgen ervoor dat de duiven zich bijzonder goed voelen. Behoudens de bloedzuiverende werking er van zijn ook de rijkelijk er in aanwezige mineralen bijzonder nuttig.

 
Backs Netelpoeder
Backs Netelpoeder
 

GebruikBacks Netelpoeder wordt over het bevochtigde voer gegeven. Netelpoeder kan het gehele jaar gebruikt worden. Wij bevelen het 5 opeenvolgende dagen voor de koppeling en voor het vliegseizoen aan. Tijdens het vliegseizoen: 2 dagen in het midden van de week. Tijdens de ruiperiode en bij het spenen van de jongen: 2 dagen per week. 

Dosering: 1 afgestreken maatlepel voor 20 duiven.

 
<< Terug