Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs TKK Nature
 

TKK Nature werkt oop een natuurlijke wijze tegen het geel, luchtwegen en darmproblemen. Is er geel aanwezig, dan volgen ook vaak andere zieke verschijnselen. Het is dus zaak het geel goed onder controle te houden. Hiervoor werd Backs TKK Nature ontwikkeld. De testhokken ontdekten, dat actief geel na enkele weken bijna bewegingsloos in het lichaam werd aangetroffen.

 
Backs TKK Nature
Backs TKK Nature
 

Door de achtergrondinformatie over toenemende resistentie tegen antibiotica, was en is dit volgens ons de weg die we moeten gaan n.l. de natuurlijke weg. Een flinke meerderheid van de testhokken kon geheel of voor het overgrootste deel afzien van antibiotica. Op sommige hokken bleek het geel erg hardnekkig te zijn. 

Daarom is TKK Nature nog krachtiger gemaakt. De verliezen van de jonge duiven bleken over het algemeen minder te zijn dan in vorige jaren en ook werd nog nauwelijks E-Coli vastgesteld op de testhokken. 

Daarom is de nieuwe, sterkere TKK Nature nu ook verkrijgbaar in een 500 ml fles. 

TKK Nature en Backs Balance kunnen beiden over het voer of in het water worden gegeven. Echter: nooit samen in het water of over het voer geven.

 


 

 
<< Terug